Teknisk instruktion

Jeg sikrer at dine kunder forstår og bruger dine produkter rigtigt. Mennesker har forskellige tilgange til læring: nogen læser sig til det, mens andre bedre forstår tegninger, billeder eller film. Jeg har erfaringer med mange måder at skabe teknisk forståelse på.

Baggrunden for denne ydelse er, at jeg gennem årene har focuseret på montagevejledninger – ikke mindst til vores specielle kundetilpassede løsninger. Firmaet var lille, så jeg lavede det meste selv. Derfor ved jeg også, hvad der virker. Ofte har der været tale om at beskrive tekniske løsninger, som ”næsten” lignede vores standardløsninger, men hvor kunden ville få kvaler, hvis vi ikke tilføjede en video eller en billedserie til at forklare, hvordan løsningen skulle skrues sammen. Da arbejdet har været fulgt op af tæt dialog med kundernes montører, har jeg vished for, at vores tilgang virker.

Eksemplet nedenfor viser en instruktionsvideo for en samlelaske for kabelstiger. Selv erfarne montører havde svært ved at gennemskue montagen, men denne video løste problemet. Den kunne hentes via en QR kode fra en folder, som vi sendte med, når vi sendte denne type samlelasker til nye kunder.

QR koden henviser til videoen. Vi anbefaler app'en Neoreader, som du kan hente gratis til din Smart phone. Herefter

kan du hente videoen via QR koden.

KSL_QR_kode.jpg