FN's 17 verdensmål

Strategi og implementering

FN's 17 verdensmål er ambitiøse og centrale for vores fælles fremtid. Med disse mål som ramme, tilbyder jeg at hjælpe virksomheder med at ruste sig til de fremtidige strategiske udfordringer, som uværgerligt trænger sig på. Jeg har over sommeren fulgt et kursusforløb, så jeg er opdateret med seneste viden om verdensmålenes internationale status og danske implementering.

Hvad gør vi?

Med udgangspunkt i screening af jeres aktiviteters miljø- og ressourcemæssige betydning, plukker vi de lavthængende frugter, og lægger en plan for fremtidig udvikling af virksomheden. Vi går gennem jeres produkters livscyklus, fra valg af underleverandører og materialer, gennem produktionsprocesser og frem til kundernes anvendelse og bortskaffelse.

På den baggrund indfrier vi jeres ambitioner om, på sigt, at skabe bæredygtige processer gennem jeres aktiviteter, fra valg af underleverandører og materialer, til jeres kunders anvendelse og bortskaffelse. Det er i denne sammenhæng væsentligt at identificere hvilke verdensmål, som I har indflydelse på, og hvilke som må lades ude af betragtning.

Jeg kan hjælpe jer med at anvende jeres fremskridt til motivation af kolleger, markedsføring overfor kunder, og dokumentation til myndigheder.

Jeg forudsætter, at virksomheden har ambitioner om at skabe udvikling gennem dette forløb.

Jeg tager gerne et uformelt møde, hvor vi sammen kan lægge linierne for samarbejde.

Jeg står til rådighed!